PremiumLine HQ


100_PremiumLine_HQ
Med IVT PremiumLine HQ introducerar vi nästa generation av smarta värmepumpar. Styrsystemet är förberett med Smartgrid. Det innebär att värmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen, och själv anpassar så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst. Den här tekniken sparar både pengar åt dig samtidigt som den bidrar till en jämnare och mer hållbar energianvändning. För att kunna utnyttja funktionen behöver värmesystemet kompletteras med IVT Anywhere samt ett abonnemang som kostar 39 kronor per år – en investering som snabbt sparas in.

Till IVT PremiumLine HQ har vi en kompressor som är betydligt effektivare än sina föregångare, samtidigt som den är vår tystaste någonsin. Dessutom använder vi ett nytt köldmedie som ökar effektiviteten tillsammans med den senaste generationens självstyrda lågenergi-cirkulationspumpar. Den dynamiska pumpstyrningen (DPC II) optimerar uppvärmningen efter husets behov och maximerar besparingen oavsett årstid och temperaturvariationer. Dessa innovationer gör IVT PremiumLine HQ till vår effektivaste värmepump med en prestanda som är i absolut toppklass på marknaden.

Värmepumen är också utrustad med uppdaterad reglercentral, Rego1000, som gör att du snabbt och enkelt kan göra de värmeinställningar du vill. Geom energimätningssystemet (ESM) kan du se direkt i displayen hur stor besparing värmepumpen ger. IVT PremiumLine HQ klarar de hårda kvalitets- och miljökraven för att märkas med Svanen.

 

icon-pdf Produktblad IVT PremiumLine HQ
icon-pdf Användarhandledning PremiumLine HQ